O nama

Zbog čega pčelari.ba

Zbog pčelara koji vjeruju u održivost ove grane poljoprivrede i njome se bave. Baviti se pčelarstvom, a ujedno i marketingom, promocijom, prodajom, teško je i iziskuje dodatne troškove. Servis pcelari.ba omogućuje da kupci na vrlo jednostavan način stupe u kontakt sa pčelarima. Stupanjem u kontakt sa krajnjim potrošačem pčelari imaju mogućnost direktnog marketinga, promocije i prodaje.

Zbog građana koji žele kupiti med iz bilo kojeg mjesta u Bosni i Hercegovini, a ujedno im se nudi mogućnost da posjete mjesto proizvodnje i dođu do saznanja o karakteristikama i posebnim vrijednostima meda kojeg kupuju.

Zbog otkupljivača meda koji pri otkupu prednost daju domaćim proizvođačima s ciljem plasiranja domaćeg meda na tržiste i time direktno utječu na razvoj pčelarstva Bosne i Hercegovine.

Pcelari.ba je jedinstvena baza pčelara Bosne i Hercegovine s detaljnim pregledom proizvođača po mjestu proizvodnje širom Bosne i Hercegovine, koji građanima omogućuje da na vrlo jednostavan način pronađu svog pčelara, a pčelarima omogućuje vlastiti razvoj, marketing, promociju, prodaju, nove kontakte, poznanstva i motiv za daljnje ulaganje u razvoj pčelarstva Bosne i Hercegovine.

 

Sigurni smo u ostvarenje gore navedenih ciljeva.